Salgskonsulent Furuset

Vi søker vinnerskaller som motiveres av resultater!

Er du en toppselger på utkikk etter nye utfordringer og neste steg videre i karrieren? Nå har du muligheten til å jobbe med et salgsteam som brenner for salg, utfordrer deg til å bli enda bedre og belønner gode prestasjoner!

Telliberry er i stadig vekst og vi søker derfor nye kolleger til våre butikker!

Hvis du er villig til å ta utfordringen skal vi gi deg bransjens beste salgsopplæring, en uslåelig lønnsmodell og utmerkede muligheter til å klatre på karrierestigen.

Hvem søker vi?

Vi søker deg som har noe å bevise – ikke for oss, men for deg selv.

Du setter deg ambisiøse mål, og du når dem. Du vil alltid vinne, enten du er i et salgsmiljø eller på en idrettsarena. Du har en positiv innstilling, du har hodet og hjertet på rett sted og du trigges av ambisiøse utfordringer og hårete mål. 

Du forstår at selv når du er best i klassen kan du fremdeles bli enda bedre, og du er villig til å investere tid, krefter og innsats for å utvikle deg videre – og bli en av landets absolutt toppselgere!

Høres dette ut som deg? Da er du den vi ser etter! Sammen skal vi bygge noe stort!

Hva tilbyr telliberry?

  • Opplæringen, oppfølgingen og verktøyene som tar deg opp på et nytt nivå
  • Jobb- og konferansereiser verden rundt (Dubai, Miami m.m.)
  • Bransjens beste lønnsmodell
  • Afterwork events, Sales Awards og masse andre spennende happenings
  • Løpende konkurranser med tøff motstand og heftige priser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Om telliberry

Telliberry er en uavhengig distributør av produkter og tjenester innen telecom, og vi henvender oss primært mot privatmarkedet gjennom våre butikker.

Vi selger mobiltelefoner, abonnement, TV, PC, og nettbrett. Hos oss vil du alltid få tilgang til bransjens beste service, og helhetlige løsninger tilpasset deg og din families bruk.

Vi har svært engasjerte medarbeidere, som brenner for å gi deg som kunde den beste kjøpsopplevelsen. Vi hjelper deg med å komme i gang med dine produkter, og med den oppfølgingen og hjelpen du behøver fremover – både i butikk, og via telefon eller epost.

KLIKK HER FOR Å FINNE DIN NÆRMESTE BUTIKK!

FØLG OSS

MINE KJØP

Logg in

Skreddersydde løsninger og servivce basert på dine behov