Karriere

Er du en person som liker utvikling og fremgang?

Da er telliberry noe for deg!

Vi som står bak telliberry er en gjeng unge gutter som brenner for å skape de beste kjøpsopplevelsene i bransjen. Vi bruker mer tid på våre kunder, og gir det lille ekstra når det gjelder service.

Vi liker personer som vil være en del av noe stort, og som er villige til å kjempe hardt for å bli absolutt best på det de gjør. Vi forventer knallhardt fokus og målbevissthet fra alle som jobber i telliberry.

Sammen legger vi lista høyt, og når mål som andre ikke trodde var mulig.

Vi gir alle våre medarbeidere de verktøyene de trenger for å hele tiden utvikle seg, og vi gjør alt vi kan for å beholde talentene i selskapet.

Mye av rekrutteringen i telliberry skjer derfor internt, noe som gir, gode karrieremuligheter for de rette personene!

Hva sier våre telimates?

mons

Det som er gøy med telliberry er att kundene kommer tilbake, igjen og igjen!

Håkon Vollen

Butikksjef Stovner

mons

På Stovner gjør vi det lille ``extra``

Pontus Lundahl

Butikksjef - Stovner

mons

Som tellimate ser jeg bare muligheter. Å få jobbe med å hjelpe folk, er fantastisk!

Juan Abreu

Selger - Liertoppen

Ledige stillinger

Selger  
Furuset Senter - Fulltid

Vil du bli Norges mest suksessfulle selger?
telliberry er en ny, uavhengig distributør av telekom og elektronikk i Norge, og vi vosker raskt.
Hvordan er det å jobbe hos telliberry?
Vi ønsker å viderføre suksessen fra Sverige til Norge. For oss er våre kunder og deres behov alltid det viktigste, og som selger må du alltid være forberedt på å jobbe både hardt og kreativt for at kundene skal få den hjelp og service de fortjener..Våre medarbeidere er positive og engasjerte, og ser muligheter der andre ser problemer.Vi gir “det lille ekstra”, hele tiden,til alt og alle ! Hos oss finnes ingen middelmådigheter. Vi er simpelthen best på det vi driver med, og det er vi utrolig stolte av.

Høres det tøft ut…? Det er det også! Men for riktig person er mulighetene enorme, og vi garanterer at du kommer til å komme på jobb med et smil om munnen !

Hvem søker vi…?

Er du en “vinnerskalle” og en “fighter” som elsker å gi service i verdensklasse, er du kanskje den vi leter etter. Vi krever ingen tidligere erfaring. Har du en positiv innstilling og hjertet på riktig sted, er vi villige til å investere i din (og vår felles) fremtid. Du er villig og forberedt på å bruke tid og krefter på å lære. Sammen skal vi bygge noe stort og suksessfullt. Du vil utvikle deg både på jobb og privat, og gjør det som kreves for å lykkes. Gode resultater fra idrett er et stort pluss.

Hvem er vi?

Bak telliberry står en gjeng unge gutter som brenner for å skape den beste kjøpsopplevelsen i bransjen. Vi bruker litt mere tid og energi på våre løsninger, og gir det “lille ekstra” i alt vi gjør. Sammen legger vi lista høyt, og når mål andre ikke trodde var mulige. Vi gir alle våre medarbeidere verktøyene de trenger for å utvikle seg, og gjør det vi kan for å beholde talenter i organisasjonen. De fleste rekrutteringer gjøres derfor internt i telliberry, noe som igjen gir store muligheter for interne “promotions” og forfremmelser.

Lønn

I telliberry synes vi ikke det er flaut å tjene mye penger. En godt utført jobb skal ha en tilsvarende lønn .Vi elsker mennesker som vil frem her i livet, og vi vet hvordan vi motiverer og hjelper deg til å nå dine mål. Vi tilbyr en fast lønn med en stigende bonusordning . Det eneste negative med ordningen, er risken for at de rundt deg blir missunnerlige. I tillegg til en generøs lønnsmodell, har vi alltid mye på gang ; Vi har alltid ulike konkurranser på gang 365 dager i året, og premiene er alt fra ny teknologi til utenlandsreiser og opplevelser de fleste bare kan drømme om.

Er du vår neste top performer…?

Sky is the limit ! Våre fantastiske medarbeidere venter på at du skal ta kontakt.

career@telliberry.no


ANSOK NU!


Remove
Add Photo

Apply to become a tellimate!

Name :

Tell us a little bit about yourself:
SKICKA ANSOKAN!
Happy berry

I’m a #tellimate

Følj oss på @telliberry!

En uavhengig forhandler av Telecom.